Campagne mogelijkheden

– 20% Zomerkorting! Reserveer vóór 15 juli –

Je kunt kiezen voor een campagnepakket of voor een los onderdeel. Ga samen met ons aan de slag en laat jouw mooie organisatie zien!

Custommade promotiefilm
In deze tijd is het lastiger om jouw organisatie te presenteren bij potentiële werknemers. Daarom zit er in dit pakket een professioneel promotiefilm op locatie. We zullen dit in de campagne delen in de rubriek: ‘Kijk binnen bij…’. Deze rubriek is te zien op de website van Heel Holland Zorgt (Gemiddelde bezoekers per maand: 38.000 waarvan 13.500 uniek) en de socials (14.500 volgers). Daarnaast ontvang je deze film geheel rechtenvrij voor gebruik via eigen kanalen.  

Online matchingstool
We hebben een matchingstool ontwikkeld die werkgevers en mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in zorg en welzijn bij elkaar brengt.  In dit pakket maakt jouw organisatie 1 jaar onbeperkt gebruik van deze online matchingstool. Benieuwd hoe dit werkt? Kijk hier voor meer informatie.

Zorgspecial
Regionaal huis-aan-huisblad, gesegmenteerd verspreid met een bereik van ruim 3 miljoen lezers. Doe mee met een advertentie of redactie. Met een redactioneel artikel laat je jouw mooie organisatie zien. 

De Zorg Springt om Jou DANKdag!
Op 25 november zeggen wij 24 uur dankjewel
We spreken deze dag onze waardering uit voor onze waardevolle zorg- en welzijnsmedewerkers én laten we zien hoe mooi het werk in de sector is. 

24 uurs estafette
25 november is ‘thanksgiving day’, We gaan dan 24 uur lang genomineerde zorgmedewerkers of zorgafdelingen verrassen met een gekoesterde wens. Denk aan een Meet&Greet met je idool, een makeover, een uitje, etc. Medewerkers of afdelingen kunnen hier genomineerd worden.

Verrassingvouchers voor alle collega’s!
DagjeWellness.nl draagt aan alle medewerkers in de zorg een warm hart toe. Op 25 november ontvangen alle medewerkers in de zorg een mooie aanbieding om een dagje heerlijk te kunnen ontspannen bij de mooiste wellnessresorts van Nederland: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaSense, SpaPuur, SpaWell en SpaWeesp.  Even relaxen, tijd voor jezelf en je weer helemaal opladen.